irriterad..

God eftermiddag folks ! :D

Vill börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering, men somsagt tar det nog ett tag innan jag kommer igång jag också.. Hur som helst, efter det förra inlägget hade jag info&layout sen mötte jag Thess och hon vad med på min sista lektion där vi bara kollade på New Moon.. förstår inte hur man kan tycka att Edward är snygg eller att dom filmerna är bra.. haha. Slutade vid 12.00 så efter skolan åkte jag och Thess ner till hennes skola och gick runt lite och såntdär.. Skulle egentligen träffa en person men hon var tydligen hemma, haha. Sen följde Thess med mig hem för att hon inte orkade skolan, hon har ju precis blivit utskriven så hon var lite ledsen för det. Självklart är det hur skönt som helst att vara fri igen, men samtidigt jobbigt. Men du vet vart du har mig, hjärtat!
Väl hemma hos mig så ringde vi Thess drömprins (andré, thihihi!), vi pratade lite med han, käkade lite och satt vid datan och dunka musiiic. Nu har hon precis åkt till ett möte men kommer tillbaka sen så då vet jag inte vad vi ska hitta på. Vid åtta ska jag iallafall möta mamma i stan, så har hon en överraskning.. IIH nyfiken!

Nu ska jag lägga min i soffan och slappa med en c-vitamin och vila lite. Känns som att jag börjar bli sjuk och det är bra med vitaminer då! :)

Puss /sofie..


Gammal bild på mig och Thess sen i somras när vi var på liseberg, HAHAHA.


failure.

Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan och har näthandel B, inte precis det roligaste men.. Missade bussen imorse så jag fick gå hela vägen till skolan, jobbigt som fan. Okej, det är inte långt men man orkar inte på morgonen. Har bara två lektioner kvar, info&layout och engelska.. på engelskan ska vi kolla på New Moon, "i loooveee yoouuu, i cant live without youooo, lalala" usch, jävla trams! :)

Thess Wester är förresten världens smartaste människa.. Hon skrivdes ut idag från ett behandligshem där hon suttit, så får jag ett sms "FRIIIIII SOM EN FÅÅÅGEEEL!!!", ca tio minuter efter får jag ett sms "fan jag hoppade på fel tåg och är påväg mot Skövde".. så nu är hon fast i en håla någonstans, hon vet inte vart hon är eller någonting. Det är bara hon som lyckas med sånt, HAHAHAHA FYFAN :d<3

Men nu ska jag jobba vidare med några frågor så inte krause blir ledsen. Hörs när jag är hemma,
kussssssssssss.


thess
Gammal bild på mig och Smarta thess :)

hej.. igen

Hejhopp alla glada!

Nu har jag tagit bort alla gamla inlägg och börjat om med bloggen igen, för typ tionde gången eller något.. får se hur det går nu. Men har kommit på att jag sitter vid datan rätt mycket och läser bloggar så då kan jag ju försöka blogga jag med. Designen orkar jag inte fixa än.. det tar jag när jag känner att jag har tid och ORK, det är inte precis roligt så.. men det kommer NÅN gång iaf, ni får vänta lite bara :D

Kommer ha idétorka på vad jag ska skriva ett tag framöver eftersom jag inte skrivit på hur länge som helst men jag kommer nog igång snart jag också.. Jaha, vad har hänt idag då? Vaknade lite för sent, tio över sju.. Så jag stressade med att duscha, sminka mig och sånna där grejer :) Sen kvart i 8 tog jag bussen till skolan, hade trafikantutbildning, efter det rast och sen svenska, osv osv .. Sjukt tråkig skoldag, går dessutom 08.00-16.00 på måndagar och tisdagar, INTE OK. På vägen hem ringde jag en idiot, som verkligen tänker med typ lilltån.. Usch vad folk kan gå mig på nerverna! (och det blir ju inte bättre när idioten klickar mitt i en mening..) Så för att lugna ner mig ringde jag kära thess och pratade med henne ett tag medans hon satt på tåget till Sika.. SISTA DAGEN IDAG THESS! ÄR SÅ GLAD FÖR DIN SKULL! Sen har jag bara suttit vid datan, tvn oså och tagit det lugnt.
Imorgon går jag bara till klockan tolv, sen efter det vet jag inte vad jag ska göra.. hoppas på att få träffa min älskling.. Klockan åtta ska jag möta mamma i stan för då har hon tydligen någon överraskning till mig ! :D hm, undra vad det kan vara.. jag är nyfiken. Och i helgen blir det Borås, Göteborg, Lager 157 och mmaaassaaa shopping! nicenicenice.

22dagar kvar.. jag saknar dig!

Nu ska jag gå ner till mormin och kolla vad hon håller på med nere i garaget, säkert något med motorcykeln. ;)
Ha det bra så hörs vi senare.
pUSS & kRAM.


RSS 2.0